Kako odabrati stomatologa i zašto je važno paziti na odabir – artDENTAL

U moru reklama kako odabrati stomatologa joj odgovara baš Vama? Osnova svakog odnosa je povjerenje.

Ako imate dugogodišnjeg stomatologa s kojim ste zadovoljni ali iz nekog razloga više ne možete nastaviti svoje liječenje kod njega onda znate koliko je teško naći novog stomatologa s kime ćete biti jednako zadovoljni.

Odabir stomatologa

Odabir stomatologa najčešće stvara poteškoće jer nemamo svi iste želje i potrebe, nekome će više odgovarati stomatolog koji je uvijek dostupan, nekome će važnija biti pristupačna cijena dok je nekima bitnija atmosfera i prijateljski odnos u ordinaciji.

U našoj regiji (Rijeka i okolica) postoji velik broj stomatologa i svima je cilj uspješno raditi i skupiti čim veći broj pacijenata. U Rijeci se stomatološke ordinacije mogu podijeliti na privatne ordinacija i ordinacije pod ugovorom s Hrvatskom dentalnom komorom.

Privatne ordinacije

Privatne ordinacije u Rijeci često se reklamiraju na internetu ali i u časopisima, novinama, letcima. Jednostavnim “guglanjem” naići ćete na veliki broj stomatoloških ordinacija koje nude svoje usluge. Prema recenzijama možete vidjeti zadovoljstvo ili nezadovoljstvo pacijenata. Preporuka je često dobar poticaj, iako ne uvijek siguran način za odabir.

Ugovorne ordinacije

Ugovorne ordinacije često imaju velik broj pacijenata i na neki način su limitirane od strane države ali omogućavaju svojim pacijentima djelomično besplatan tretman.

U djelomično besplatne tretmane spadaju: vađenja zuba, liječenja zuba, čišćenje kamenca – jednom godišnje, potpune proteze – jednom u pet godina)

Većina protetskih radova se plaća.

Najbolje se zaputiti na nekoliko mjesta i čuti nekoliko mišljenja, pa potom vidjeti s obzirom na Vaše želje i potrebe kome ćete pokloniti svoje povjerenje i dopustiti da postane baš Vaš odabrani stomatolog.

Stomatološke ordinacije artDENTALA je privatna ordinacija, opremljena najsuvremenijom stomatološkom tehnologijom i prema najvišim standardima struke. Koristimo isključivo provjerene metode liječenja i najvišu kvalitetu materijala kako bi našim pacijentima osigurali maksimalno zadovoljstvo, udobnost i sigurnost.

Podatak da više od 60% naših novih klijenata dolazi po preporuci već postojećih zadovoljnih pacijenata najveća je potvrda našeg uspjeha.

Nadamo se da ćete nam i vi pružiti svoje povjerenje i postati član artDENTAL obitelji.

Vezani članci:

Cjenik – artDENTAL

Pacijenti o nama!

Usluge – artDENTAL