PRAVILA PRIVATNOSTI ARTDENTAL d.o.o.

Dentalna klinika Artdental d.o.o, OIB: 14345805905 sa sjedištem u Tometići 1D,  512 15 Kastav  je voditelj obrade vaših osobnih podataka.

Artdental kao voditelj obrade vaših osobnih podataka koristi i štiti sve informacije koje Korisnici istom dostavljaju kada koriste web stranicu www.artdental.hr kao i naše ostale usluge, osobito u pogledu obrade osobnih podataka u pružanju usluga.

Kako se koriste Vaši podaci?

Izjava o privatnosti regulira prava o zaštiti Vaših osobnih podataka koje prosljeđujete putem ove web stranice sukladno s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka (Općom uredbom o zaštiti podataka), Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka NN 42/2018 u odnosu na prikupljanje, obradu, korištenje i pohranu Vaših osobnih podataka.

O zaštiti Vaših osobnih podataka koje prosljeđujete putem ove web stranice brine dentalna klinika Artdental.

Osobni podaci uključuju ime i prezime, adresu, datum i mjesto rođenja, telefonski broj, e-mail, uključujući bilo kakvu priloženu dokumentaciju i zdravstvene podatke.

Sve osobne podatke putem web stranice pružate dobrovoljno na temelju privole i isti se obrađuju od strane osoba zaduženih za obradu osobnih podataka.

Pristup ovoj web stranici dozvoljen je svim osobama starijim od 16 godina. Osobe mlađe od 16 godina moraju imati privolu roditelja ili zakonskog skrbnika kako bi koristili ovu web stranicu i usluge dentalne klinike Artdental.

Prikupljanje, obrada i korištenje osobnih podataka

Svi Vaši osobni podaci vezani za upite prikupljaju se dobrovoljno putem kontakt forme, e-maila, i drugim komunikacijskim kanalima na zahtjev.

Osobni podaci koji se prikupljaju putem kontakt forme i e-maila na web stranici uključuju ime i prezime, e-mail i broj telefona. Putem forme također možete zdravstvene podatke koji će u slučaju realizacije upita biti pohranjeni u svrhu preventivne medicine i liječenja.

U trenutku kada korisnik popuni formu na web stranici, odnosno proslijedi svoje osobne podatke suglasan je da razumije sve navedeno o pristupu, zaštiti, obradi, korištenju i pohrani svojih osobnih podataka te da razumije i slaže se sa svim navedenim u ovoj Izjavi o privatnosti.

Označavanjem polja kvačicom na formi za slanje upita na web stranici potvrđujete informirani pristanak na pristup, obradu, prosljeđivanje, dostupnost i pohranu osobnih podataka Artdentalu u svrhu pružanja informiranja o zdravstvenoj usluzi.

Osobni podaci korisnika prikupljaju se u svrhu što bolje prezentacije usluga korisniku, dostupnosti informacija korisniku, marketinga i promocije, uključujući ponude i akcije te anonimno, u statističke svrhe.

Artdental će Vaše prikupljene podatke obraditi vlastitim kapacitetima, ali pridržava pravo iste proslijediti trećoj strani, partneru (prijevozniku, smještajnom kapacitetu, partnerskoj turističkoj agenciji) isključivo u svrhu realizacije tražene usluge korisnika, analize potreba pacijenata, istraživanja tržišta i što kvalitetnije zdravstveno-turističke ponude.

Vaše osobne podatke nećemo prodavati niti prosljeđivati trećim stranama koje nisu navedene u ovoj Izjavi o privatnosti niti ih objavljivati u marketinške svrhe bez Vašeg pristanka.

Zaštita osobnih podataka

Pravo na brisanje, ispravak i ograničenje obrade imaju svi korisnici web stranice www.artdental.hr čiji identitet možemo utvrditi bez obzira na nacionalnost i/ili boravište.

Artdental koristi odgovarajuće zaštitne mjere kako bi zaštitili podatke koje šaljete putem ove web stranice.

Upotreba kolačića (cookies)

Na web stranici www.artdental.hr koristimo kolačiće trećih strana. Kolačići nam omogućuju najvišu funkcionalnost stranice. Kako bi pratili interakciju, broj posjeta korisnika na ovu web stranicu koristimo usluge Google Analytics-a https://policies.google.com/privacy .Isti nam omogućava lakše prepoznavanje Vaših interesa, izradu demografskih izvješća i mjerenje uspješnosti internetskih marketinških kampanja.

Ukoliko pristupate Facebook stranici preko web stranice www.artdental.hr prihvaćate Izjavu o privatnosti Facebooka https://www.facebook.com/legal/FB_Work_Privacy.

Pristup osobnim podatcima i vrijeme pohrane

Osobni podaci koje ste pružili Artdentalu prikupljaju se i koriste u skladu s pravilima struke u svrhu pružanja tražene zdravstvene usluge korisniku, preventivne medicine i ostalih usluga u organizaciji iste, te se čuvaju 10 godina od posljednjeg pregleda.

Nerealizirani upiti i svi podaci pruženi kroz njih bit će izbrisani jednom godišnje.

Povlačenje i brisanje osobnih podataka

Korisnici web stranice imaju pravo na brisanje svojih osobnih podataka iz sustava za pohranu podataka Artdentala.

Ukoliko želite da izbrišemo Vaše osobne podatke molimo Vas da pošaljete pismeni zahtjev na mail adresu: info@artdental.hr 

Povlačenje privole o pristupu, obradi, korištenju i pohrani Vaših osobnih podataka ne utječe na zakonitost istih radnji prije podnošenja, odnosno primitka Vašeg zahtjeva za brisanje osobnih podataka koji se odnose na Vas.

Odricanje od odgovornosti

Partnerske će firme Vaše osobne podatke čuvati kao poslovnu tajnu u skladu sa svojom Izjavom o privatnosti.

Artdental i partnerske firme nisu odgovorne za moguću nanijetu materijalnu i/ili nematerijalnu štetu nastalu korištenjem Vaših osobnih podataka koji su otuđeni nezakonitom ili zlonamjernom radnjom bilo koje treće strane, a ugrožavaju integritet, dostupnost, autentičnost i/ili povjerljivost Vaših osobnih podataka.

Izmjene i dopune

Artdental zadržava pravo na izmjenu i dopunu ove Izjave o privatnosti te će na zahtjev isporučiti prethodno važeće obavijesti.

Nadležnost suda

Za svaki mogući nastali sudski spor nadležan je Sud u Rijeci.