Uvjeti korištenja internetske stranice

Internetska stranica www.artdental.hr (u daljnjem tekstu: web stranica) vlasništvo je Artdental d.o.o. (u daljnjem tekstu: dentalna klinika artDENTAL), Tometići 1/d, 51 215 Kastav OIB: 14345805905, Hrvatska.

Internet stranica podrazumijeva sve Internet stranice, izbornike, galerije i ostale njihove dijelove koje se nalaze unutar domene www.artdental.hr, a Facebook i Instagram stranice podrazumijevaju sve galerije, objave i obavijesti.

Pravo pristupa ovoj web stranici, kao i uslugama koje nudi dentalna klinika Artdental, imaju isključivo osobe starije od 16 godina koje mogu koristiti usluge koje nudi web stranica ili osobe mlađe od 16 godina u nazočnosti i/ili uz pristanak roditelja, ili zakonskog skrbnika.

Ako je korisnik mlađi od 16 godina i / ili ne prihvaća u potpunosti odredbe ovih Uvjeta korištenja, od njega se traži da odmah napusti web stranicu i više je ne koristi.

Web stranica je napravljena kako bi korisnicima bile dostupne informacije o uslugama koje nudi dentalna klinika Artdental.

Sve dostupne informacije koje se odnose na Artdental i na usluge koje se nude, informativne su prirode, uključujući sve podatke sadržane u bilo kojem traženom predračunu poslanom Korisniku web stranice putem e-maila i / ili telefonski.

Korisnik web stranice ili pacijent dentalne klinike Artdental moći će dobiti detaljne podatke o svom zdravstvenom stanju, planu terapije, cijenama i drugim uslugama, samo tijekom liječničkog pregleda obavljenog u dentalnoj klinici Artdental.

Podaci uneseni na web stranici i/ili predračuni poslani Korisniku, ne predstavljaju nikakvu zakonsku obvezu Artdentala prema Korisniku.

Dentalna klinika Artdental pruža, na vlastitu odgovornost, sve usluge opisane na web stranici.

Dizajn i sadržaj web stranice intelektualno su vlasništvo Artdentala i ne mogu se koristiti bez prethodnog pismenog pristanka istog. Web stranica i ovi Uvjeti korištenja mogu se izmijeniti u bilo kojem trenutku bez usmene i / ili pismene obavijesti.

Odricanje od odgovornosti

Dentalna klinika Artdental nije odgovorna za bilo kakvu materijalnu i/ili nematerijalnu štetu uzrokovanu bilo kakvom pogreškom i/ili netočnim informacijama i/ili nedostupnosti web stranice korisniku ili proizlaze iz pristupa drugim poveznicama od trećih strana.

Intelektualno vlasništvo

Svi materijali koji se nalaze na Internet stranicama www.artdental.hr vlasništvo su dentalne klinike Artdental te su kao takvi zaštićeni zakonom, koji je nositelj autorskih prava na cjelokupnom sadržaju Internet stranice www.artdental.hr neophodnom za rad stranice.

Tekstovi, slike, grafički elementi, tonski zapisi, animacije, video klipovi, kao i njihov raspored na Internet stranicama podliježu zakonima o autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnoj imovini. Ovi objekti se ne smiju kopirati u komercijalne svrhe, ne smiju se distribuirati, niti se bilo koji od ovih objekata smije mijenjati i postavljati na druge Internet stranice.

Strogo je zabranjena bilo kakva distribucija, kopiranje, prijenos, povezivanje, objavljivanje ili na bilo koji način mijenjanje ovih Internet stranica i/ili bilo kojih materijala, podataka, fotografija, tekstova objavljenih na ovim Internet stranicama i/ili bilo kojih drugih dijelova ovih Internet stranica bez pisanog odobrenja dentalne klinike Artdental.

Korisnik ne smije mijenjati, objavljivati, prenositi, sudjelovati u prijenosu ili prodaji, stvarati izvedenice, ili na bilo koji drugi način iskorištavati bilo koji sadržaj sa Internet stranica www.artdental.hr, u cijelosti ili djelomično. Također nije dozvoljeno kopiranje, redistribucija, ponovni prijenos, izdavanje ili komercijalno iskorištavanje preuzetog materijala.