Hvala Podučkun.net !

“Deset godina sretnih osmijeha klinike artDENTAL”

Jedna od omiljenih dentalnih klinika iz susjedstva ili kako ih volimo zvati „Zubar ki vas pozna“, u svibnju slavi svoju 10. godišnjicu poslovanja i 10 godina stvaranja novih osmijeha. Povodom obljetnice pripremili su i dodatne popuste i razne pogodnosti….

Kastav/Opatija – Jedna od omiljenih dentalnih klinika iz susjedstva ili kako ih volimo zvati „Zubar ki vas pozna“, u svibnju slavi svoju 10. godišnjicu poslovanja i 10 godina stvaranja novih osmijeha. Povodom obljetnice pripremili su i dodatne popuste i razne pogodnosti.

Radi se o Artdentalu, dentalnoj klinici koja se nalazi na dvije adrese: Tometići 1d, na Kastvu, (odmah pored stanice za tehnički pregled vozila), te u Opatiji na adresi Maršala Tita 21 (u blizini hotela Belvedere). Na čelu tima su simpatični supružnici dr.dent.med. Nina Varljen Nikolić i specijalist oralne kirurgije dr.dent.med. Marko Nikolić, s kojima smo imali prilike porazgovarati povodom 10. obljetnice.

Za početak, sretan rođendan i recite nam kakvi su vam dojmovi nakon prvih 10 godina?
Nina i Marko: Hvala…iza nas je deset zaista uspješnih godina, tisuće sretnih osmijeha i zadovoljnih pacijenata, što je najvažnije! Sve to ne bi bilo tako, da ne postoji kvaliteta usluge, dobra organizacija, složan tim i mudro upravljanje.

Kako je započela priča o artDENTALU?
Nina: Oboje smo startali iz poliklinike Rident u Rijeci, gdje smo dobili jednu zaista kvalitetnu bazu. U artDENTALU na Kastvu, u svom prostoru smo od 2012. godine. Marko nam se, kao specijalist oralne kirurgije priključio 2016. i tako smo kompletirali našu cjelokupnu ponudu.

Marko: Baza poslovanja je dentalna protetika i implanto-protetika, a odnos prema svakom pacijentu je blizak, u skladu s našim motom: ”Postani član artDENTAL obitelji”. Trenutno se nalazimo se na dvije lokacije; na Kastvu i u Opatiji.

Koje bi usluge istaknuli kao vaše najjače adute ?
Nina i Marko: Cjelokupan tim artDENTAL-a je iznimno profesionalan i educiran. Naš najjači adut je vlastiti kirurški tim, te mogućnost odrađivanja vrhunskih, operativnih intervencija iz područja oralne kirurgije i implantologije. Važno je naglasiti da se kod nas može napraviti kompletan pregled i dijagnostiku – CT i panoramski snimak, sve na jednom mjestu. Već smo napomenuli da nam je jako važan individualan pristup svakom pacijentu, čime najbolje razumijemo njegove tegobe i dolazimo do optimalnog rješenja svakog problema. Kod prvog pregleda, zaista se dugo i puno posvetimo pacijentu i pronalazimo najadekvatniji rad za svačiji problem. Najveći broj naših pacijenata dolazi putem preporuke zadovoljnih pacijenata, što je iznimno važno i potvrda je kvalitete i prepoznatljivosti tvrtke u lokalnoj zajednici, ali i među pacijentima koji dolaze iz ostalih zemalja.

Najveći poslovni izazovi u ovih 10 godina?
Nina i Marko: Kao i većini poduzetnika, najveći izazov su nam bile godine pogođene pandemijom. Tijekom tog perioda, pogotovo u prvoj godini, naš tim se pokazao kao glavni adut naše tvrtke. Zajedno smo prebrodili i taj period i krenuli naprijed osnaženi sa sviješću koliko skladan tim i međusobna podrška mogu pridonijeti u izazovnim trenucima.

Kako vaši postojeći pacijenti, ali i svi koji to žele postati, mogu pronaći informacije o vama?
Nina i Marko: Aktivni smo na društvenim mrežama, imamo vlastitu web stranicu, Facebook i Instagram stranicu. O svim novostima redovito informiramo pacijente putem mjesečnih Newslettera. Jako dobro su prihvaćeni i naši blogovi o raznim temama iz dentalnog svijeta koje se pretražuju. U sve ove godine skupili smo veliki broj vjernih i aktivnih pratitelja. Izrazito smo ponosni na naše google recenzije, koje nas svakodnevno motiviraju da budemo sve bolji. Na portalu PodUčkun.net prisutni smo već godinama, tako da se i tu mogu pronaći sve novosti i informacije o nama.

Kako gledate na to da kao bračni par živite i radite zajedno, postoje li prednosti i mane biti u istom poslu i koje su? Je li neizbježno i kod kuće razgovarati o poslu, odnosno “nositi” posao kući?
Nina i Marko: Donekle je neizbježno da bračni par barem dio posla ne donese kući, iako se trudimo da je to minimalno. Obitelj nam je jako važna, pa zaista nastojimo što kvalitetnije provesti zajedničke trenutke.

Kako se opuštate od posla, imate li neke zajedničke rituale?
Nina i Marko: Naravno. Da bi brak funkcionirao, a kroz to i zajednički posao, nužni su trenuci samo za nas dvoje. Strastveni smo motociklisti, „bikeri“, pa nam je vožnja motorom jedna od većih zadovoljstava. Svakako treba istaknuti i ljepotu našeg lungomarea po kojem obožavamo othodati ture brzog hodanja.

Artdental predstavljaju nasmijani zaposlenici i ugodna atmosfera. Kako to postižete?
Nina: Cijela klinika odiše ženskom energijom, pozitivom i predivnim bojama,…no ipak ne možemo zanemariti i muški dio, u manjini, ali moram priznati da se dobro nosi sa svima nama ….

Nina i Marko: Trenutno nas u firmi ima 17, niti previše niti premalo. Funkcioniramo kao jedna proširena obitelj. Jako nam je važno da se zaposlenici dobro osjećaju na svom radnom mjestu, jer od zadovoljstva zaposlenika sve kreće. Jednako brinemo kako o našim pacijentima, tako i o našim zaposlenicima, što se najbolje vidi i po stabilnoj strukturi zaposlenika. Da nam zaposlenici nisu zadovoljni, sigurno je da ne bismo mogli ovako dobro funkcionirati – bez njih nema ni nas! Obavezno jednom godišnje organiziramo teambuilding, gdje se svi zajedno opustimo i uvijek dobro zabavimo. Ima tu još zajedničkih druženja i večera, odlično funkcioniramo.

Planovi za budućnost?
Nina i Marko: Svakako nastaviti educirati se i ulagati u posao da nam kvaliteta i dalje ostane da visokom nivou. Radit ćemo ovaj posao dok nam donosi veselje kao i do sada. Zadovoljan liječnik ima zadovoljne pacijente.

Pripremili ste rođendanski popust i pogodnosti tijekom svibnja?
Nina i Marko: Za ovaj jubilarni 10. rođendan odlučili smo darovati naše vjerne pacijente, kao i one koji to žele postati; dodatnim popustom od 10% (uz redovne popuste) na sve usluge, zatim besplatnim prvim pregledom, planom terapije, panoramskom i CT snimkom. Ponuda vrijedi do kraja svibnja, za sve postojeće pacijente koji žele započeti s nekim novim radovima, i za one koji žele po prvi puta doći kod nas i upoznati nas. Veselimo se svim budućim rođendanima i svim novim osmjesima…