10 načina za poboljšati osmijeh! – artDENTAL

Svi znamo da osmijeh otvara sva vrata, diže samopouzdanje, te utječe na naše psihofizičko zdravlje.

Osmijeh je univerzalni jezik koji razumiju sve kulture i narodi. Osim što je osmijeh najprepoznatljivija emocija veliku važnost ima i da je osmijeh zdrav.

Ako niste zadovoljni svojim osmijehom i želite još ljepše i bjelije zube, pročitajte naših 10 prijedloga kako poboljšati svoj osmijeh.

Osmijeh otvara sva vrata. Čistoća je pola zdravlja

Kako imati bijele zube?

Četkicu i pastu u ruke i svaki dan detaljno očetkati nakon buđenja i prije spavanja. U slučaju da niste sigurni kako, ili niste zadovoljni učinkom Vašeg četkanja, obratite nam se za upute u oralnu higijenu, rado ćemo Vam sve demonstrirati i objasniti.

Uz to 2 puta godišnje na kontrole i čišćenje kamenca i lijep osmijeh zagarantiran!

Loše navike

Svjesni smo da u životu ponekad nije moguće slijediti baš sve upute liječnika, roditelja, prijatelja, ali najtopliji savjet koji će Vam zasigurno pomoći da Vaši zubi ostanu lijepi i bijeli je: prestanite pušiti. Nadalje, kava, čajevi, crno vino ostavljaju mrlje na Vašim zubima, pokušajte ih izbjegavati čim je više moguće;

Izbjeljivanje zuba prirodnim metodama

Bijeli zubi bez posjeta stomatologu?

Isprobajte neku od prirodnih metoda izbjeljivanja. Pasta od sode bikarbone i limuna, jagode i sol, kokosovo ulje ili kurkuma neki su od prirodnih sastojaka kojim možete izbijeliti svoje zube.

Izbjeljivanje zuba u ordinaciji

Pokušali ste sve prirodne metode izbjeljivanja ali i dalje niste zadovoljni?

U tom slučaju savjetujemo profesionalno izbjeljivanje u ordinaciji dentalne medicine. U većini slučajeva moguće je izbijeliti zube za nekoliko nijansi.

Keramičke krunice i/ili ljuskice

Bijeli zubi su imperativ u cijelom svijetu. Ako su vaši zubi ipak previše uništeni i ne zadovoljavaju estetski, možete se odlučiti za keramičke ljuskice ili krunice.

Nekoliko posjeta Vašem doktoru dentalne medicine i nikada se Više nećete sramiti Vašeg osmijeha!

Bezuba čeljust i sjajan osmijeh? Da!

Blistav osmjeh pun samopouzdanja moguće je postići i ukoliko nemate niti jednog zuba u čeljusti. U današnje vrijeme dosezi protetskih nadomjestaka omogućavaju gotovo svakome lijepe bijele zube.

Pregledom kod Vašeg stomatologa utvrditi će se koja je opcija za Vas najbolja!

Ravnanje zuba

Bijeli zubi mogu biti i loše „posloženi“. Ako su Vaši zubi lijepi i bijeli, ali nedovoljno ravni postoji mogućnost stavljanja ortodontskog aparatića koji će kroz par mjeseci vratiti harmoniju u Vaš osmijeh.

Održavanje

I zubima treba redovno održavanje i servis 1 do 2 puta godišnje, da bi zadržali svoju lijepu bijelu boju. Svi zahvati koje ste napravili da bi dobili lijepe bijele zube mogu pasti u vodu ako ih ne njegujete i kontrolirate redovno.

Estetika usana i lica

Usne su okvir svakog osmijeha, manji zahvati poput hijaulornskih filera ili botoxa mogu doprinijeti ljepoti osmijeha i uliti dodatnu sigurnost.

Sigurnost i samopouzdanje

Na kraju, najvažnije je ono čime zračite, možda nisu savršeno bijeli niti savršeno poredani, ali osmijeh od srca je prekrasan točno takav kakav je!

Zato glavu gore i osmijeh na lice!

Posjetite artDental – centar dentalne medicine u Kastvu (pored Rijeke) obratite nam se za sve informacije.

Nazovite nas ili pošaljite email:

Tel: 051.582.888, mob: 095.482.8888

info@artdental.hr

Vezani članci:

Estetika u dentalnoj medicini – artDENTAL

Izbjeljivanje zubi

Test: otkrij koliko su tvoji zubi zdravi zapravo!