10 godina u Artdentalu!

Dentalna asistentica Maja Mitrović je djelatnica s najdužim radnim stažom u artDENTALU. Povodom velike 10. obljetnice u Artdentalu donosimo kratki razgovor s našom Majom.

Majo, 10 godina…što ti misliš o tome?

Maja: Tako je da… ovih 10 godina zaista je proletjelo… 

Kada radiš u  ugodnoj atmosferi, kada imaš sjajne odnose s kolegama, vrijeme brzo leti, pa tako i sve ove godine.

Kad pogledam sve ove godine, stvarno funkcioniramo kao jedna velika obitelj. Svi zajedno radimo kao tim, kako bismo postigli ciljeve i podržali jedni druge.

Što je najlakše u tvom poslu, a što najteže?

Maja: Moj posao je veoma dinamičan i raznolik, svaki je dan drugačiji. Kao kirurška sestra, „desna sam ruka“ oralnom kirurgu. Puno je tu pripreme prije zahvata, pa zbrinjavanje pacijenta nakon zahvata. 

Tu je još vođenje razne dokumentacije, komuniciranje sa zubotehničkim laboratorijem, kao i briga da radovi budu na vrijeme u klinici.

Najlakše u našem poslu ju kada zahvat prođe glatko i bez problema. Kada pacijenti iz kirurgije izlaze smireno. 

Procesi kirurgije i implantologije zahtjevni su procesi, često i dugotrajni, tako da se svakako u tom procesu povezujemo s pacijentima, zajedno sa njima prolazimo razne trenutke, lijepe i manje lijepe.

Rekla si da je posao veoma dinamičan i raznolik, znači nema monotonije?

Maja:  Da tako je, izazov u ovom poslu je što se često susrećemo s novim situacijama, što znači i stalno nadograđivanje znanja, snalaženje u raznim situacijama.

Svaki dan je drugačiji, drugačiji su problemi s kojima se susrećemo, pacijenti koji se više boje, pacijenti koji se uopće ne boje..svega ima.

Najveća nagrada u našem poslu je pacijent sa zadovoljnim novim osmijehom! 

Nakon svih ovih godina kako bi opisala svoju radno okruženje, tu mislim na cijeli tim?

Maja: U današnjem poslovnom svijetu imati ovakve nadređene i ovakav tim je velika sreća. Svi zajedno, radimo već dugi niz godina, jako se dobro poznajemo i razumijemo. Kada se radi se radi, a kada se zabavlja se. 

Tim s kojim radim već je dugo vremen nepromijenjen. Cijeli tim zajedno s nadređenima je veoma povezan, radi se u zdravoj i pozitivnoj atmosferi i zbilja smo već kao jedna velika obitelj. Mislim da smo doslovno tim u prvom smislu riječi.

Sretna sam da sam dio Artdentala!

Kako puniš baterije?

Maja: Kada ne radim, slobodno vrijeme provodim s obitelji, sa suprugom i djetetom. 

Volimo boraviti u prirodi, šetati, voziti bicikle…

Važno mi je to vrijeme s obitelji da napunim baterije i pripremim se za nove izazove.

I za kraj što je artDENTAL za tebe?

Maja: artDENTAL za mene nije samo mjesto gdje svaki dan odlazim raditi. To je mjesto gdje sa svojim kolegama provodim najviše vremena, ljudi s kojima radim nisu samo radni kolege, već su to osobe s kojima sam povezana, svakodnevno zajedno prolazimo dobre i manje dobre trenutke…

Lako je raditi kada uz sebe imaš tim, koji odlično funkcionira, gdje se posao lijepo organizira, i gdje su međuljudski odnosi jako dobri.